Boekhouden voor jou, de echte ondernemer

Wij zijn er om ondernemers te ontzorgen en ondersteunen. We zorgen ervoor dat een ondernemer zich volledig kan focussen op de core business en de informatie krijgt die hij of zij nodig heeft om verder te kunnen groeien.

Over Bennett's Finance & Advice

Administratiekantoor Bennett's Finance & Advice was opgericht nadat is opgemerkt dat vooral MKB'ers met een buitenlandse afkomst door voornamelijk hun taalbarrière, veel moeite hebben zichzelf te oriënteren en te vestigen op de markt.

Vooral Spaanstaligen hebben hier moeite mee door de slechte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Juist hierdoor heeft deze doelgroep meestal ook geen idee wat hun rechten en plichten zijn als ondernemer en wat zij moeten doen om bepaalde vraagstukken op te kunnen lossen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze mensen op deze manier geen focus hebben op het behalen van de doelstellingen voor hun onderneming.

Naast de Spaanstalige ondernemers, is ons bedrijf gegroeid tot een Administratiekantoor gespecialiseerd op meerdere gebieden en branches. Zo hebben wij ervaring met het voeren en begeleiden van artiesten waar aparte regelingen voor bestaan en begeleiden wij onze klanten in de zorg bij alle noodzakelijke verplichtingen omtrent hun beroep.

Wij ontzorgen de ondernemers door ondersteuning en advisering, zodat zij zich volledig kunnen focussen op de groei van hun onderneming.

Wij willen ervoor zorgen dat alle bij ons aangesloten ondernemers een kans krijgen op de markt ongeacht hun taalbarrière, achtergronden of andere belemmeringen.

We denken graag mee en helpen in het bereiken van de persoonlijke doelen!

Drijfsveer binnen het bedrijf is de passie voor cijfers en het helpen van anderen.

Bennett-Fa

Regel alle zorg van de ondernemers door ondersteuning en advisering, zodat zij zich volledig kunnen focussen op de groei van hun onderneming.

Fijne partij om mee samen te werken. Snelle communicatie en schakeling!

Review door Martijn

Als ik één woord moet kiezen om Bennet Fa te omschrijven, dan is het: ontzorgen. Je hebt geen omkijken meer naar je administratie, boekhouding en belastingen.

Review door Robin

Hulp nodig? Whatsapp ons!