[mk_page_section layout_structure=”full” bg_image=”https://bennett-fa.nl/wp-content/uploads/2014/09/kantoor-interieur.jpg” attachment=”fixed” bg_position=”center center” bg_repeat=”no-repeat” bg_stretch=”true” enable_3d=”true” speed_factor=”0.3″ bg_video=”no” video_mask=”false” bg_gradient=”false” gr_end=”#0a0000″ video_opacity=”0.3″ top_shadow=”false” section_layout=”full” sidebar=”sidebar-1″ min_height=”600″ full_width=”false” full_height=”false” intro_effect=”false” padding_top=”10″ padding_bottom=”10″ margin_bottom=”0″ first_page=”false” last_page=”false” video_color_mask=”#0a0a0a”]


[mk_fancy_title tag_name=”h2″ style=”false” color=”#ffffff” size=”34″ font_weight=”300″ font_style=”inhert” txt_transform=”uppercase” letter_spacing=”0″ margin_top=”250″ margin_bottom=”0″ font_family=”Open+Sans” font_type=”google” align=”center”]

Over Bennett’s Finance & Advice

[/mk_fancy_title]


[/mk_page_section]
[mk_padding_divider size=”50″]

Administratiekantoor Bennett’s Finance & Advice  was opgericht nadat is opgemerkt dat vooral MKB’ers met een buitenlandse afkomst door voornamelijk hun taalbarriere, veel moeite hebben zichzelf te oriënteren en te vestigen op de markt.

Vooral Spaanstaligen hebben hier moeite mee door de slechte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Juist hierdoor heeft deze doelgroep meestal ook geen idee wat hun rechten en plichten zijn als ondernemer en wat zij moeten doen om bepaalde vraagstukken op te kunnen lossen.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze mensen op deze manier geen focus hebben op het behalen van de doelstellingen voor hun onderneming, doordat zij constant bezig zijn ‘onvoorziene’problemen op te lossen en meer informatie te verkrijgen hoe zij verder moeten.

Wij regelen alle zorg van de ondernemers door ondersteuning en advisering, zodat zij zich volledig kunnen focussen op de groei van hun onderneming.

Wij willen ervoor zorgen dat ook deze mensen een kans krijgen op de markt zonder dat de taal hierbij een rol speelt.

Daarnaast hebben wij opgemerkt dat er voldoende MKB’ers bestaan die de taal wel goed beheersen, maar veel moeite ondervinden bij het realiseren van hun doelstellingen, niet goed op de hoogte zijn van hun rechten en plichten of wel goed weten hoe zij hun doelstellingen moeten bereiken, maar veel moeite hebben met het financieel plaatje op orde te krijgen etc.

Wij staan ook klaar voor deze ondernemers en bieden de ondernemers een totaal overzicht van hun onderneming met daarbij de juiste ondersteuning en advies, zodat ook zij zorgeloos kunnen ondernemen!


[mk_divider style=”padding_space” divider_width=”full_width” custom_width=”10″ align=”center” thickness=”1″ margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig? Whatsapp ons!